bye bye for now.

Städar upp tillvaron lite & flyttar. Ni hittar mig här:

Molntussar

 


tomten?

Moderna människor lever alltmer sina liv i ett slags förberedelse. Det är nästan alltid något som står i vägen för det fulländade livet: man behöver en bättre bostad, ett intressantare jobb, man längtar efter barn, att möta kärleken, att få lite mindre att göra på jobbet, att barnen ska flytta hemifrån, att få totalrenovera huset, få mer tid för familjen. Eller något annat. Sedan ska man börja leva det där "riktiga livet" som man väntat så mycket på.

Det är berättelser fyllda av människor som lika gärna kunde vara du själv. Folk som, precis som du, försöker hitta sin egen stil eller bara funderar på om man verkligen lever sitt liv med rätt partner - om man kanske kunde fått något bättre? Människor som undrar när de ska börja använda all utrustningen de har i sina kök och om det inte kan ingå i mänskliga rättigheter att få barn, familj och bli lite lycklig?, Människor som faktiskt har lite högre anspråk och vill börja fånga dagen, men bara har lite svårt att komma igång med det. Som skulle vilja ha ut mer av alltsammans! Och som är beredda på det där riktiga livet, som skulle kunna börja närsomhelst.


happy new year.


Nyårsklänning kirrad. Det blir en cremévit nyår i år!


ahhh.

Just nu känns det som att jag sitter inne på tusen känslor. Känslor som yr omkring i hela kroppen, som gör mig helt matt. Jag skulle kunna lägga mig raklång på golvet och titta i taket i flera timmar utan att känna någon skillnad. Ungefär så. Matt, orkeslös och less, och på ett sätt väldigt ledsen. På något sätt så känns det som att alla känslor stannat där inne, för att jag inte haft någon att lägga dem på. När man bor själv, har man bara sig själv i sådana här stunder. Att ha en katt att mysa med, en vän i mobilen, en mamma för långt bort. Jag försöker bara göra allt rätt - få saker att synka, men på något sätt räcker det inte till. Människor vill alltid har mer - JAG vill alltid ha mer. Behöver avreagera mig med något, för någon, men för vem och hur? Behöver skrika och andas på samma gång. Ahhhh!


longing & waiting

Behöver ta tag i denna blogg, men idag är det måndag och på måndagar gör man ingenting, tydligen. Om tre veckor är det jul och Småland väntar. Familj och längevänner. Kan inte beskriva hur mycket jag saknar dem! Ska bli fantastiskt att se deras glittrande leenden igen. OH. puss.


RSS 2.0