we lost ourselves and found our way to this


tuesday's
roses.Jag fungerar lite så, att när jag är mitt i någonting, då har jag så svårt att se vad som pågår runt omkring. Ungefär som när jag var mitt i ett förhållande och hade en sak i huvudet: min pojkvän. När man sen bryter upp - flyger åt olika håll - vinkar farväl, så har jag en sak i huvudet: mitt ex. När glömmer man det förflutna och börjar tänka bara på sig själv igen? Jag saknar det. Det låter kanske märkligt, men jag saknar mig själv. För det som är borta, är en förlorad kärlek som inte gick att reparera. Det är ett steg i en annan riktning - så nytt och oskönt på samma gång. Men sedan kommer steget efter, hur lär man sig att vara fri - fri i sig själv?

Livet går vidare. Livet väntar. Varje sekund är en chans att bli född på nytt. Varje sekund säger jag till mig själv; Lev - andas - njut. Jag hoppas att jag en dag kommer att förstå.


Så enkelt, och samtidigt så svårt.

Haft en jättefin söndag. Fotbollslek byttes ut till långpromenad och plump-spel med bästaste Pontus. Ibland behöver man stunden - att bara få vara, vandra omkring -prata om liv och blommor och allt där emellan. Det är Stockholmssommar och hjärtat ska vara sprudlande och glatt, men ändå är det något som saknas som jag inte kan sätta fingret på. Det är precis som jag önskar jag vore någon annanstans. I livet. Jag frågar mig själv varför jag är här, och varför jag gör som jag gör. Det finns egentligen bara ett svar, och det kan jag inte tala ut högt, det sitter för långt in i hjärtat för att våga komma ut. Lite rädsla, ovisshet, blandat med något enkelt och lätt. Känner mig helt enkelt kluven och rotlös just nu, kan man säga så? Det är bara förändringar som sker runt omkring mig, som jag inte helt förstår. Som får mig att backa, och undra. Vänner som seglar ifrån - längre och längre bort, och glömmer sina farväl. Det finns ingen direkt logik över det, varför jag gör vissa val, men det är val, och så länge jag väljer och beslutar har jag kommit en bit på vägen.

Men bara för att jag vill ha någonting, och längtar efter någonting, betyder det inte att jag är missnöjd nu. Jag bara har min längtan. Det är den jag är.


Edited by me.


midsommardagen.women in love.


3 timmar i jakt efter kärlek. Ungefär så. Har nu plöjt igenom "Women in love" och vad kan man säga mer förutom titeln? Den säger allt. Fin miljö och poesi, precis vad jag behövde en torsdagkväll i min ensamhet. Men inte blev jag klokare efteråt. Varför är det så lätt att älska? Varför är det så svårt att älska? Ibland önskar jag att jag kunde se livet mer för vad livet är - och inte bara för kärleken. Imorgon är det midsommar, ett år gick snabbt - nu tycker jag vi trycker på pause ett tag.


i lose myself - to someone newI stay up late every night - and realize it's a bad idea every morning.She had everything she needed, she was about to start living her dream…first sun - then rain - then sun - then rainbow - then sun


hypnotize me.

Du hypnotiserar mig - lindar in - håller om

Gör mig flytande

Får mig att sakta röra molnen

och där, högt upp

saknar jag dig

och allt jag vill - är att komma tillbaka

Pic: Edited by me

a secret.


I'm dying to tell you,
but they say that once you tell a secret,
it could not possibly come true.Okay, if we get caught - here's the storyKick off.


Grymt lyckad kick off! Åkte ribbåt från Stockholm till Krägga herrgård. Väl framme bjöds det på snittar och champagne. Otroligt mysigt ställe. Senare på kvällen blev det trerätters, vin utan gränser, dans och biljard.


old enough to know better - young enough to do it anywaybaby baby.


Välkommen till världen, finaste Thea. Det känns helt fantastiskt att vara faster =)


today;


Idag körde jag på lite business-chic. Jag tror jag gillar kjol ändå, tjejigt liksom. Idag har jag hållt en presentation för marknadsavdelningen - och det gick faktiskt helt okej - utveckling framåt gillas!


existerar.


Jag har gått i baklås nu känns det som. Betraktar på avstånd. Har så mycket att göra, så jag vet inte var jag ska börja. Vill eller ska. Måste eller önskar. Hur vet jag vad som känns viktigast? Vill. Behöver. Kan inte. Vill. Jag besitter på flera världar inuti. Så mycket vilja, så mycket kreativitet, som jag inte vet vad jag ska göra med. Fast i mönstret man så ofta pratar om. Men snart är det semester. Snart är det veckor av bara frihet. Men vad ska jag göra, vad vill jag göra? Jag tror jag är för rastlös för att umgås med mig själv så mycket som jag gör. Det är bara så skönt med sin egen frånvaro ibland. Att bara få existera tillsammans med någon annan. Vara nära. Insjunken. Leende...If I follow these clouds, I wonder will them take me back to your town?


Chaos to order - Confusion to clarity


inside.
The soul that sees beauty may sometimes walk alone.

let's not say no.

"Take a chanse without knowing where it leads, don't put things away, take road trips without directions, and let's not say no"


life and,


summer house.

Nu är sommarhuset på plats. Ölandsommar.

lovely day


me & I


colours and contries.

Sitter och funderar på vart i världen jag skulle vilja resa. När den där foto-resan som jag så länge velat göra, tar sin start...

Little by little, one travels far.


each friend represents a world in us


Each friend represents a world in us, a world possibly not born until they arrive, and it is only by this meeting that a new world is born.”
Anaïs Nin


togethernessLet there be spaces in your togetherness, And let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: Let it rather be a moving sea between the shores of your souls. Fill each other’s cup but drink not from one cup. Give one another of your bread but eat not from the same loaf. Sing and dance together and be joyous, but let each one of you be alone, Even as the strings of a lute are alone though they quiver with the same music. Give your hearts, but not into each other’s keeping. For only the hand of Life can contain your hearts. And stand together, yet not too near together: For the pillars of the temple stand apart, And the oak tree and the cypress grow not in each other’s shadow.

Khalil Gibran (The Prophet)


picknick and some wine.


RSS 2.0