livet.

Livet mellan jobb och jobb? Just nu handlar det mest om jobb och att sedan mysa ner sig totalt med en mysig Maximus på magen och en varm chai-latte. Enkelt så. Slänger upp en bild på min fanstastiska brorsdotter.


click.

Fastnade på herr-avdelningen på Nelly lite...


söndagskvällar.

På kvällarna andas jag ut på riktigt. Känner efter. Tänker efter. Slappnar av. Saker pulserar, det outtalade hörs som mest. Det är precis lika outtalat som att vi kommer att somna skedandes i hans säng morgon. På morgonen kysser han mig på pannan när vi skiljs åt. Ett outtalat löfte om att höras när vi hörs och synas när vi ses. Och jag vänder mig om i sängen och längtar till nästa gång. Så ler han sådär och tittar på mig som om han säger något som han egentligen inte får, vill, kan säga. Det är som att både veta och inte veta en hel sanning. Kan bara inte sortera det rätt.

De senaste åren har passerat medan jag har sett på.. oförmögen att agera, i ständig väntan på att det ska hända av sig självt. Tiden går, man kan inte stoppa den och man kan inte skynda på den heller. Känslan känns ungefär som första gången man vaknar upp från en dröm, en tanke - man vaknar upp och minns vad man drömt. Man minns inte sanningen, inte lögnen, eller något där emellan. En färglös, suddig och förvriden bild. Formbar, nära och drömskt. Att inte veta vad man ska känna, att inte försöka försöka och att känna hur det är att inte känna. Livet, känslorna, och närheten - alltid hinner ni ikapp mig.


Changes.

"That which we want to change, we want to get rid of.”

James Hillman


longing.Ikväll längtar jag massor, efter den där andra halvan.
Vill att pusselbitarna ska falla på plats.


inside & out.


Stressreaktioner både inne och ute. Måste våga lyssna inåt och säga ifrån, känna efter vilka förutsättningar som finns och göra det bästa, det bästa i stunden leder oftast framåt. Fallit in i vardagen så mycket att jag till och med längtar till soffan, att få komma hem, tända ljus och göra ingenting. Men när jag gör så, så undrar jag varför jag inte gör någonting. Tänker på saker jag går miste om, att jag inte lever ut fullt så mycket som jag kan. Och genom att inte göra det, blir jag som hamstern i hjulet, jagandes efter prestation, kickar och pressen av att göra det yttersta. Att bo i tryggheten - att lära sig bo i ovissheten - att våga lita på - att det är okej att sakta ner när stressen där ute, smiter in och gör så att det svämmar över. Jag måste börja lita mer på mig själv, att det som känns, är det som är.


live

The real world doesn't start when you leave high school or get a job. You have been in the real world your whole life. So go live it.


tycker om.


hello & click!


clip it.


wednesday, and I like it


fix.


Äntligen så var soffan på plats - och så skön den är! Om man någon gång ska bli soffpotatis, så är det nu. Bordet är även det nytt för dagen, fyndat på loppis för 270 riksdaler. Dock så måste jag känna på om det ska fortsätta var mörkbrunt eller om det ska målas vitt och sedan slipas. Men det är nämligen så att jag har vit himmelsäng, vit soffa, matta, bord, tapeter, ja ni fattar, everything's just white. Men vitt gör mig harmonisk och enkel, sedan kan små detaljer som rosor och foton få skimra liter extra i starka färger istället. Värt att tänkas på iaf. Har en liten orolig själ för tillfället, känslorna landar inte riktigt rätt, men det är nog bara 'en sådan dag', imorgon är vi coola igen ;) Puss och kram.


i think like this;

'

something in between

I'd like to give you the best of me, but there's always something in between.

 


RSS 2.0