THREE days left.Gjorde ett litet fynd idag på stan + att jag köpte vita tygskor. Nu är nästan allt fixat inför resan. Tre dagar kvar av längtan. Y e a h! See ya Mr snowflake!

because those who mind don't matter, and those who matter don't mind."

I'm in someone elses mind - It ain't easy it ain't kind


Pic: Me

Pooooooowerbaaar.Mmm! Istället för Marabou, chokladbollar eller något annat smaskigt, kan man ersätta mellanmålet till hembakade bars. Så jag tänkte faktiskt ta tag i att baka i helgen, det är ju hur smart som helst. Lite gryn lite frukt - klart! Har bakat ihop ett eget litet recept som jag tänkte bjuda på, here we go;

3 dl fibergryn
1 ½ dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
Lite lagom med salt
1 dl tropiska frukter, exempelvis aprikoser
3/4 dl sirap
1 msk olivolja
½ dl Vatten

[Blanda gryn, mjöl bakpulver, salt i en skål. Tillsätt frukterna, sirap, olija, vatten och blanda till en härligt kletig deg. Forma och grädda i 30 minuter. Rulla sedan in dem i folie, så håller dem i ca 1 vecka.]

weekendo.


Hello alla tjusiga människor! Dags för en liten sammanfattning kanske? Well, jag spelade fotboll igår, sprudlande känsla som fortfarande sitter i. Fredag = After work. Imorgon blir det häng med flickorna, som jag träffat alldeles för lite den senaste tiden. Har istället blivit fokus på att ta sig hem så fort som möjligt från jobbet för att sedan mysa ner sig i soffan, eller i ett badkar eller så. Alone time and boyfriend time. Men lite pizza/vin chill kommer bli loooooovley. Känns som att alla dagar är planerade nu. På söndag blir det lite bio [Shutter Island] och sedan jobb 3 små dagar innan jag far på semester. Yay, tänk om jag alltid kunde ha så mycket energi som jag har på fredagar, vilken Emma jag skulle va! Men här sätter vi stopp. Puss och kram.


You just hit two birds with one stone.


like one of those wives.


Like one of those wives
who wakes up one morning and says;
"I can't bake any more bread."Hey! The Spring is on it's way.

  1. Alexander Wang
  2. Stella MccartneyÄrtligt talat, så har jag nästan bara svarta kläder.
Men nu längtar jag faktiskt efter vitt, ljust, fräscht...


My future dream, my future house.


Future house, no kidding.

Det är väl ungefär så här jag tänker mig att jag kommer att bo i framtiden. Ganska enkelt hus, med en stor palm utanför och en massa fina växter. Hängmatta, beachvolleynät, och en terass på taket med en kudd-hörna och en stor grill. Jag ser mig själv stå på den lilla balkongen och blicka ut mot havet, stranden, lugnet...men snart får jag iallafall känna på lite av drömmen. Bokade inrikesflyg i Thailand igår. Så nu blir det Bangkok, Koh Lipe, Koh Muuk, Phi phi Islands och Krabi under 3 veckors tid. En vecka kvar nu, oh I love this feeling!

i am very much in many ways but i cant escape my complicity anyway.


How did it get so late so soon?


if I were a T shirt I would be:


You can't protect yourself from sadness


"There were things I wanted to tell her.
But I knew they would hurt her.
So I buried them, and let them hurt me."


Oh- it´s what I want, It´s what I like."Yesterday we did it again. We did what we´re supposed to - what is expected of this constallation of two. Oh- it´s what I want, It´s what I want. It´s what I like, it´s what I like. Don´t let anybody tell you different, don´t let them know. Oh, it´s what I want it´s what I want. You say that filling me is what´s filling you. Don´t tell them what - what fills you more..."

time.


Tänker på hur alla försöker uttrycka sina känslor, hur alla kämpar med sina mål, för att nå högre än man når. Varför hittar vi alltid tusen andra sätt att skapa, när det är så enkelt att bara säga vad man egentligen vill ha? Människor har alltid gjort som de vill, gör vad dom inte vill, för att få. Där vilja inte räcker längre än ut genom dörren och in igen. Jag tänker på den där känslan, som finns, som snöar, som försöker förklaras. Men lycka är inte att vara lycklig, lycka är att få vara med dem man vill. Lycka är att vara underbar utan att veta om det. Veckorna swishar förbi och dagarna består. Min tid har egentligen slutat kalla sig för veckodagar, för vad spelar det för roll om det är måndag eller onsdag, om tiden går fort eller sakta? Jag märker genom tickandet, de sekunder, minuter som finns kvar, kvar av mitt liv - Jag påminns. Så mycket tid jag lägger ner på att leva, så mycket tid har jag.
hey weekend! why did you leave me?Man hinner inte andas in fredagen, innan det är måndag igen. Hinner inte njuta av sovmorgonen, innan det är dags att ställa klockan igen. Men livet handlar nog mer om vardag än om helg, tyvärr. Jag fryser ihjäl i den här världen. -22 imorgon, skämtar de eller? I'm not made for this season, I'm not made for those days.


I’m weaker than my reflections.
"Beyond the edge of the world there’s a space where
emptiness and substance neatly overlap, where past
and future form a continuous, endless loop. There are
signs no one has ever read, chords no one has ever heard..."


Even if I don't like where I am, I know what I am.


What did thinking ever do for me,
to what great place did thinking ever bring me?


I AM MADE OF BLUE SKY AND HARD ROCKI AM MADE OF BLUE SKY AND HARD ROCK
AND I WILL STAY THIS WAY FOREVER.


you dig for gold and get your hands dirty...there’s a shield around the world.


"I wish I were a poet.
I've never confessed that to anyone,
and I'm confessing it to you..."


don't cry because it's over - smile because it happened.everyone talks about the weather - but no one does anything about it
Title qoute: Mark Twain

Be prepared for life - if you want to start living.
Pics; Mila Spam


Time flies like an arrow; fruit flies like a banana.Pic; David Downton

beachi'n in March, that's right.Jag har nog inte riktigt förstått att om 2 veckor åker jag till paradiset. Snövit sand, kontra snö. Blå himmel kontra grå. Flipflopp kontra blöta sockor. Och när jag kommer hem är det nästan påsk, och VÅR! oh puss.


nightsleep?
mitt brev svävar uppe i det blå.


Har du någongång riktigt lyssnat på tankarna som slingrar sig genom huvudet? Lyssnar nu på Luduvico Einaudi, och ja, what can I say, Oltremare är helt fantastisk. Drömmer, längtar, känner, vill...

Jag hade förberett ett brev i huvudet till alla er som känns sådär extra mycket. Bara för att allt ni är - är kärlek. Så ni får mitt hjärta och behåll det en lång, lång tid framöver. För ni är allt jag har.  Breven kommer i en framtid...
waking up early - wondering what to do...Heldag med familjen idag. Lovley! Lite stan, lite god mat, ja ni fattar. See yaaa!

honeywood.
i would give ya if I could


Moln. Cirklar. Hjärtan. Fötter på jord, stampar jord, och gräver sig längre ifrån. Vinden sveper, snön faller, markerar gränser. Tystnaden glider genom träden, tar sin fart upp längs stammarna. Tystnad mellan ord, en tanke, en mening, en vind. Det är vi som fångar svalorna, det är vi som tillåter. En rörelse närmre och vi känner, att vi faktiskt är där, att vi alltid varit där, och drömmarna som skapades under de sömnlösa nätterna, talades flyktigt ut i tankar, och genom dem fick vi chans att uppleva, och se hur universums dans vackert mynnar ut i haven, och medan väntar vi fortfarande på att den där målningen ska bli klar, eller att dansen ska få sin rätta rytm, allt under en och samma natt...

 

 

 

(Jag skulle behöva en blogg, eller en människa, eller något som andas, som ger mig en dos - ORD. Ord som lägger sig mjukt, ord som väcker mig, ord som får mig att vilja mer, ännu mer.  För jag själv verkar vara inkapabel - jag letar efter dem i varje hörn, i varje låt - som ett krystat letande som aldrig tar slut)


I star in this movie.I star in this movie
I play the part and unify
With the soundtrack in my head
It could be morning it could be night
I could be anywhereI´m a lone wolf - both hunter and hunted.


I´m a lone wolf, a beauty and a beast. Both hunter and hunted. Soft tounge and sharp teeth. I´m toned from my travels yet raw from this road. Help me figure this out, help me figure you in. You´re a shadow to me that I echo when I sing. Help me figure this out, help me figure you in. We want freedom for ourselves, but we can´t give it to each other. We want peace between nations, yet we battle with our lovers. We´re blinded by billboards and trying to get ahead. Choking on ambition and the words left unsaid. I´m a lone wolf, a beauty and a beast. Both hunter and hunted. Help me figure this out, help me figure you in.

Wendy McNeill

take a look - in that book.

Good friends, good books and a sleepy conscienceIllustrated by Sabine Pieper

photo (shoppa)
Mmm, me like! Äntligen är den min.


Invisible colours.
What you choose to see, is what you gonna see
What you choose to see, is what you gonna see,
what you choose to hear, is what you gonna hear,
what you chosse to feel, is what you gonna feel.

You let the butterfly get high.always in motion...

 

 

"Try, he said. Climb that mountain, there’s the view you dreamed of while fighting.  What you need is always in motion, in the things you leave..."

 

 


Everyone talks about the weather, but no one does anything about it.

play like we used to do? Live like we used to do.


Pic 1; Me, brother & sis
Pic 2; Mum, grandma/pa fixing at the summerplace
Pic 3; Me fixing the cake

it was when 2010 become then.

Jag & baby - sommaren 06. Fyra år snart dårå. Puss för det! Jag tycker man är sig lik. Vi får väl slänga in en liknande bild år 2014 igen, och se vad som hänt...


look into my eyes - tell me what you see - tell me it's me - you see
"Take it easy, but take it."


I'm moving in.Hemma sjuk. Feberig, yr och huvudvärk. För dig som också är sjuk, så har jag ett filmtips; "The greatest". Puss och kram.

Someone has to write all those stories: why not me?Title qoute: Elizabeth Gilbert

somewhere - I don't know


Jag skickar sms till någon jag tycker om, som jag vet är på väg någonstans, långt ifrån hemmet. Jag får svaret att hon är framme. 'Var är du?' Jag svarar att jag är någonstans jag inte vet. Jag är inte hemma än, men jag är i någons famn, hela tiden, och platserna runtomkring känns vackra, när jag ser dem, tillsammans med honom...'


How can you open yourself totally, and be sure to come out alive?

 

Solen är inte bara ett ord jag skrev, det är dit jag vill. Att märka vintermånaderna bita tag, innebär även att en framtid är på väg. Jag undrar om inte någon lätt lösning borde finnas gömd någonstans. Jag längtar efter det, det är min sanning. Jag är så djupt inne i mig själv att jag inte märker saker runt omkring.

Att ljuga för sig själv, eller världen, vilket är värst? Sanningen var aldrig så tämjbar som jag ville att den skulle vara. Den är så mycket mer. Du skriver till mig, som till den fria fågeln. Ju djupare vi förälskar oss, desto högre blir målen. Och jag förstår, att du förstår, att det jag vill säga ikväll, handlar om vår väg.

Vi kommer inte från samma värld – men jag vill kunna gråta i din. Varje människa är en egen värld, varje människa har sitt eget pulserande blod. Och om mitt hör hemma i vinterslask och minusgrader, då är det jag, men om man vet att hemligheter gömmer sig, så spelar inte kroppens signaler längre någon roll. Det spelar ingen roll.

 


emo."Your emotions are the slaves to your thoughts,
and you are the slave to your emotions."blue skies and neverending horizons...I just love these pictures. Happiness and longing. Longing for spring, and blue skies. Blue skies, and neverending horizons...


Pics by: Labo

this is how I feel. Is this how I feel? This is how I feel.Pic; Alex Asher

Toni Guy.
Wuhuuu! Hittat ett grymt bra balsam, som får mig att känna mig lite somrig, även fast jag inte behöver tona håret ljusare. Perfektico! Dock så lär detta inte behövas så länge till, då jag snart ligger på en playa i Thailand och blir solkysst...the hair.


chill out nights.
Pics taken/edited by me

cluiiQe.
Löjligt snygg hon är!!! Click click

"New York I love you."
I love this movie! Read the review here.

Starring; Bradley Cooper, Mmmm, Natalie Portman, beautiful, Rachel Bilson, sweet, Orlando Bloom, yummieyummie, Christina Ricci, cool, Ethan Hawk, I like it, Robin Wright Penn...


Not all of us can do great things. But we can do small things with great love.
Well, I think this picture is a bit funny. I look like 5 years, but actually I'm 25. I don't know if it's good or bad though...


If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself.
Art: Francoise Nielly


big city life.
Pics; Flickr

RSS 2.0